Monday – 19 April 2021

Monday – 19 April 2021

Location: HALL

Monday – 25 May

Locatie: PLENARY

Monday – 25 May

Location: HALL

Monday – 25 May

Location: HALL

1. ‘Future VTS’ – Embracing opportunities in a digital world

by Mr Neil Trainor | Australian Maritime Safety Authority

14h00 15 minutes WTC Plenary Opportunities in a digital world

2. Whenever e-Navigation lost its holistic edge

by Jan-Hendrik Oltmann | Federal Waterways and Shipping Administration

14h15  15 minutes WTC Plenary Opportunities in a digital world

3. Integration on operational level in the VTS control centre – a boring old hat?

by Mr Alexander Neuhaus | Frequentis AG

14h30  15 minutes WTC Plenary Opportunities in a digital world

4. Questions and Answers

 

14h45 15 minutes WTC Plenary Opportunities in a digital world

1. Introduction on China’s VTS management and future development

by Mr Shengli Jin | China Maritime Safety Administration

15h30 15 minutes WTC Plenary Developing VTS

2. Case study: VTS of Colombia

by Mr. Ing. Juan Carlos Ospina Arias | Servicio Nacional de Aprendizaje (ENA)

15h45 15 minutes WTC Plenary Developing VTS

3. Development of effective calculation formula for calculating adequate number of VTS operators

by Mr Byung-Woo Jeong | Korea Coast Guard

16h00  15 minutes WTC Plenary Developing VTS

4. Questions and Answers

 

16h15  15 minutes WTC Plenary Developing VTS